Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Anthocyanins stability"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 114, Iss , Pp 106059- (2024)
Glycated proteins are effective materials for improving the environmental stability and bioavailability of biologically active chemicals. The whey protein concentrate (WPC)-xylose (D) conjugates produced by the Maillard process were used to load and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/631552b2b8894b07bf3f3a57abc7fe7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Phenolic Compounds Stability of Grumixama (Eugenia brasiliensis) Juice during Processing and Storage
Autor:
Elivaldo Nunes Modesto Junior, Rosane Patricia Ferreira Chaves, Mayara Galvão Martins, Gustavo Araujo Pereira, Renan Campos Chisté, Rosinelson da Silva Pena
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 4, p 91 (2023)
Grumixama is an anthocyanin-rich berry commonly found in South America, yet not widely consumed by Brazilians due to the lack of studies covering its technological properties. Therefore, the stability of anthocyanins and the activity of oxidoreductas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ae29180c625421392a6544f2eca635d
Publikováno v:
Annals of Agricultural Sciences, Vol 66, Iss 2, Pp 121-130 (2021)
Strawberry anthocyanins often undergo chemical degradation during storage, which leads to color fading and bioactivity loss. These changes are increased by ascorbic acid, which accelerates anthocyanin degradation. The present study investigated the e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54ccb6f3a6174f4fad94b93851866e21
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 7, p 1358 (2023)
Colored wheats such as black, blue, or purple wheat are receiving a great interest as healthy food ingredients due to their potential health-enhancing attributes. Purple wheat is an anthocyanin-pigmented grain that holds huge potential in food applic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38835d33818849e58d7fb5a9234628ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Agricultural Sciences, Vol 66, Iss 2, Pp 121-130 (2021)
Strawberry anthocyanins often undergo chemical degradation during storage, which leads to color fading and bioactivity loss. These changes are increased by ascorbic acid, which accelerates anthocyanin degradation. The present study investigated the e