Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Anthocyanin extractability"'
Publikováno v:
OENO One, Vol 42, Iss 3, Pp 157-162 (2008)
Aims: The aim of this work was to evaluate the kinetics of anthocyanin extraction in berries of cv Brachetto and Nebbiolo, having the same level of total soluble solids, but with different skin hardness. Methods and results: A puncture test was carri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10244eebf7114046846c8a237bc799ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Teresa Escribano-Bailon, José Miguel Hernández-Hierro, JULIAN-CARLOS RIVAS-GONZALO, Belén Ayestarán Iturbe, Leticia Martínez-Lapuente, MARIA JULISA BAILON PRADO, Natalia Quijada-Morín, Zenaida Guadalupe
Publikováno v:
GREDOS. Repositorio Institucional de la Universidad de Salamanca
instname
instname
[EN] The relationship between cell wall composition and extractability of anthocyanins from red grape skins was assessed in Tempranillo grape samples harvested at three stages of ripening (pre-harvest, harvest and over-ripening) and three different c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
OENO One, Vol 42, Iss 3, Pp 157-162 (2008)
Aims: The aim of this work was to evaluate the kinetics of anthocyanin extraction in berries of cv Brachetto and Nebbiolo, having the same level of total soluble solids, but with different skin hardness.Methods and results: A puncture test was carrie
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Annamária Leskó, Miklós Kállay, Irina Balga, Zita Pálfi, Ádám Donkó, Szabolcs Villangó, Zsolt Zsófi, György Pásti, Márta Ladányi
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 36, Issue: 3, Pages: 304-315, Published: 2015
Climate change is inducing earlier grape ripening, especially in warm vintages. This phenomenon is resulting in unbalanced wines an alcohol concentration that is too high and titratable acidity that is low, along with a high pH level without the desi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::db3ccf49855c189c1d40856e5edc51f8
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042015000300005&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042015000300005&lng=en&tlng=en