Zobrazeno 1 - 10
of 515
pro vyhledávání: '"Anthocyanin extractability"'
Publikováno v:
OENO One, Vol 42, Iss 3, Pp 157-162 (2008)
Aims: The aim of this work was to evaluate the kinetics of anthocyanin extraction in berries of cv Brachetto and Nebbiolo, having the same level of total soluble solids, but with different skin hardness. Methods and results: A puncture test was carri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10244eebf7114046846c8a237bc799ae
Autor:
Hernández-Hierro, José Miguel, Quijada-Morín, Natalia, Rivas-Gonzalo, Julián C., Escribano-Bailón, M. Teresa
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 30 June 2012 732:26-32
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2011 44(2):392-398
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2006 563(1):26-32
Autor:
Rocío Gil-Muñoz, Rosario Vila-López, José Ignacio Fernández-Fernández, Adrián Martínez-Cutillas
Publikováno v:
OENO One, Vol 43, Iss 1, Pp 45-53 (2009)
Aims: The effects of cluster thinning on yield and extractability parameters of Syrah and Tempranillo grapes, as well as the chromatic characteristics of the wines obtained in three consecutive seasons. Methods and results: Grapes of Vitis vinifera L
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3be27bf5287e4b209cf6c553f29de687
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Teresa Escribano-Bailon, José Miguel Hernández-Hierro, JULIAN-CARLOS RIVAS-GONZALO, Belén Ayestarán Iturbe, Leticia Martínez-Lapuente, MARIA JULISA BAILON PRADO, Natalia Quijada-Morín, Zenaida Guadalupe
Publikováno v:
GREDOS. Repositorio Institucional de la Universidad de Salamanca
instname
instname
[EN] The relationship between cell wall composition and extractability of anthocyanins from red grape skins was assessed in Tempranillo grape samples harvested at three stages of ripening (pre-harvest, harvest and over-ripening) and three different c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.