Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Antarctic yeast"'
Autor:
Carolina Arriaza-Echanes, Jessica L. Campo-Giraldo, Felipe Valenzuela-Ibaceta, Javiera Ramos-Zúñiga, José M. Pérez-Donoso
Publikováno v:
Nanomaterials, Vol 14, Iss 6, p 552 (2024)
In recent years, the utilization of extremophile microorganisms for the synthesis of metal nanoparticles, featuring enhanced properties and diverse compositions, has emerged as a sustainable strategy to generate high-quality nanomaterials with unique
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1faf85adeca54c419eaea38e4c99c8cf
Autor:
Laura Navarro, Mariona Gil i Cortiella, Ana Gutiérrez-Moraga, Nancy Calisto, Cristina Ubeda, Gino Corsini
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4496 (2023)
Low fermentation temperatures are usually employed to obtain high-quality wines. This is especially interesting for white wine production since it prevents the loss of volatile compounds and a browning appearance; however, available fermentative yeas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9802977a72dd444c8f674d58ad3b914f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luciana Daniela Lario, Omar Santiago Pillaca-Pullo, Lara Durães Sette, Attilio Converti, Paula Casati, Claudia Spampinato, Adalberto Pessoa
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 28, Iss , Pp e00546- (2020)
Enzymes from cold-adapted microorganisms are of high interest to industries due to their high activity at low and mild temperatures, which makes them suitable for their use in several processes that either require a supply of exogenous energy or invo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b47b94c32367410c99426138603cf93d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polar Science. :45-54
Psychrophilic yeast, Glaciozyma antarctica PI12 was isolated from the sea ice in the Southern Ocean. Several recent studies have revealed some of the strategies employed by G. antarctica PI12 to grow and survive at low temperatures, but those informa