Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Anshul, Y."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jibril Ibrahim, Alhawarin, Ghani, Hiba A., Hussein, Ehab S., Abdullaha, Sallal A.H., Kadhim, Mustafa M., Mahdi Rheima, Ahmed, Turki Jalil, Abduladheem, Anshul, Y.
Publikováno v:
In Inorganic Chemistry Communications November 2022 145
Autor:
Anmar Hameed Bloh, Mustafa M. Kadhim, Rasha Fadhel Obaid, Taleeb Zedan Taban, Safa K. Hachim, Sallal A.H. Abdullaha, Haider Abdulkareem Almashhadani, Anshul Y.
Publikováno v:
Solid State Communications. 356:114945
Autor:
Madival, Abhishek Sadananda1 (AUTHOR) abhishek.madival@learner.manipal.edu, Doreswamy, Deepak2 (AUTHOR) deepak.d@manipal.edu, Maddasani, Srinivasulu3 (AUTHOR) s.maddasani@manipal.edu, Shettar, Manjunath1 (AUTHOR) manjunath.shettar@manipal.edu, Shetty, Raviraj1 (AUTHOR) rr.shetty@manipal.edu
Publikováno v:
Polymers (20734360). Apr2022, Vol. 14 Issue 7, p1476. 21p.
Autor:
Wang, Yang, Wang, Yujia, Sun, Yue, Zhang, Kuanguang, Zhang, Chenyang, Liu, Jianqiao, Fu, Ce, Wang, Junsheng
Publikováno v:
Journal of Marine Science & Engineering; Dec2022, Vol. 10 Issue 12, p1892, 12p
Publikováno v:
Chemical Papers; Mar2022, Vol. 76 Issue 3, p1401-1412, 12p
Publikováno v:
IEEE Communications Surveys & Tutorials; Oct2016, Vol. 18 Issue 4, p2822-2846, 25p
Tropical seaweeds represent a major source of diversity and potential for cultivation. Cultivation of seaweeds has been coined “phyconomy” (derived from phycology and agronomy). One of the world's most important groups of tropical seaweeds is the
This book explores recent advances in the microbial production of xylitol and its applications in food and medical sector. Xylitol is an important biomolecule from lignocellulose biorefinery which is produced from the xylose by chemical reactions or