Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Anongjanya P"'
Autor:
Udomlak Sukatta, Prapassorn Rugthaworn, Nattaporn Khanoonkon, Pariya Anongjanya, Kunat Kongsin, Prakit Sukyai, Nathdanai Harnkarnsujarit, Rungsinee Sothornvit, Rungsima Chollakup
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 43, Iss 1, Pp 37-44 (2021)
This study focused on assessment of the bioactivities and characterization of rambutan peel extract (RPE) and the feasibility of RPE as a bioactive compound for antimicrobial and antioxidant applications in whey protein isolate (WPI)/cellulose nano
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a974083e02d4b39a4f3e18d63556e9d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sukyai, P., Anongjanya, P., Bunyahwuthakul, N., Kongsin, K., Harnkarnsujarit, N., Sukatta, U., Sothornvit, R., Chollakup, R.
Publikováno v:
In Food Research International May 2018 107:528-535
Autor:
Armstrong, Paul, Güngör, Hüseyin, Anongjanya, Pariya, Tweedy, Clare, Parkin, Edward, Johnston, Jamie, Carr, Ian M., Dawson, Neil, Clapcote, Steven J.
Publikováno v:
Neuropsychopharmacology; 20240101, Issue: Preprints p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sukatta, U., Rugthaworn, P., Khanoonkon, N., Anongjanya, P., Kongsin, K., Sukyai, P., Nathdanai Harnkarnsujarit, Sothornvit, R., Chollakup, R.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 43, Iss 1, Pp 37-44 (2021)
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 43, Iss 1, Pp 37-44 (2021)
This study focused on assessment of the bioactivities and characterization of rambutan peel extract (RPE) and the feasibility of RPE as a bioactive compound for antimicrobial and antioxidant applications in whey protein isolate (WPI)/cellulose nanocr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::85d08155575a1b865ce245f2006dc4e5
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85103268277&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85103268277&partnerID=MN8TOARS