Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Annona atemoya"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adneia de Fátima Abreu Venceslau, Andressa Campos Mendonça, Lilian Aparecida Zampieri Benedick, Sérgio Scherrer Thomasi, Cleiton Antônio Nunes, Luciana Matos Alves Pinto
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Vol 43, Iss 6 (2021)
Abstract The objective of this study was to characterize the chemical composition in extracts of atemoya (var. Thompson) seed oil by spectrometric methods. The following extraction methods were performed: chemical extraction using hexane, mechanical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/388ba04ad2744e59a1baa4a0c8cbecd8
Annonaceous Acetogenins Reported for the First Time in the Leaves and Fruit’s Pulp of Annona atemoya
Publikováno v:
Medical Sciences Forum, Vol 14, Iss 1, p 138 (2022)
Annona atemoya is a commercially important fruiting plant belonging to the Annonaceae family. It is widely cultivated in tropical and subtropical continents. It is also known as the custard apple which is a hybrid between two Annonaceae species, thos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82b196a2184d4872a4564c52d676f90e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 24; Issue 13; Pages: 10516
β-amylase proteins (BAM) are important to many aspects of physiological process such as starch degradation. However, little information was available about the BAM genes in Annona atemoya, an important tropical fruit. Seven BAM genes containing the
The Phytochemical Constituents and Pharmacological Activities of Annona atemoya: A Systematic Review
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 13, Iss 10, p 269 (2020)
Annona atemoya also known as the custard apple is a hybrid between two Annonaceae species: Cherimoya (Annona cherimola) and the sugar apple (Annona squamosa). It is widely cultivated in tropical and subtropical continents including north and south Am
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/846d068a4bd14d0e813d875c6ba10c54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.