Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Ankaiah Dasari"'
Publikováno v:
The Microbe, Vol 5, Iss , Pp 100190- (2024)
In this study, fermented rice gruel, a traditional food in South Telangana, India, was used as a source for the isolation of biologically significant probiotics. A total of 56 morphologically diverse strains were isolated and screened for their abili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f520918bf854011a227daf983154df6
Autor:
Ankaiah, Dasari, Palanichamy, Esakkiraj, Antonyraj, Christian Bharathi, Ayyanna, Repally, Perumal, Venkatesh, Ahamed, Syed Ibrahim Basheer, Arul, Venkatesan
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules September 2018 116:502-512
Autor:
Ankaiah, Dasari, Esakkiraj, Palanichamy, Perumal, Venkatesh, Ayyanna, Repally, Venkatesan, Arul
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2017 38 Part A:280-292
Autor:
Esakkiraj, Palanichamy, Antonyraj, Christian Bharathi, Meleppat, Balraj, Ankaiah, Dasari, Ayyanna, Repally, Ahamed, Syed Ibrahim Basheer, Arul, Venkatesan
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules October 2017 103:47-56
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology May 2016 68:606-614
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Preparative Biochemistry & Biotechnology. 46:686-694
A novel bacteriocin produced by avian duck isolated lactic acid bacterium Enterococcus faecalis DU10 was isolated. This bacteriocin showed a broad spectrum of antibacterial activity against important food-borne pathogens and was purified by size excl
Publikováno v:
Probiotics and antimicrobial proteins. 10(4)
Lactobacillus mucosae strain AN1 isolated from sheep milk and characterized for its probiotic suitability. In vitro evaluation of critical gut endurance properties of this strain were assessed by different screening methods such as bile salt, gastric
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.