Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Anisakid larvae"'
Autor:
Cesare Ciccarelli, Angela Marisa Semeraro, Melina Leinoudi, Vittoria Di Trani, Anita Ciampana, Elena Ciccarelli
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety (2023)
Acceptance sampling is important for food safety and is a relevant tool at production and official control levels, as it helps decision-making processes and verifies quality and food safety management. Generally, sampling plans are hypothesis tests o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ac5c87f483c4053a293f60c2f148025
Autor:
K. Morsy, N. Sheraba, Y. Alhamhoom, S.B. Dajem, M. Al-Kahtani, A. Shati, M. Alfaifi, S.E. Elbehairi, H. El-Mekkawy, A. El-Kott, A. Ezzat, M.B. Meferij, S. Saber
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 73, Iss 1, Pp 141-154 (2021)
ABSTRACT The consumption of inadequately thermally treated fish is a public health risk due to the possible propagation of Anisakis larvae and their antigenic proteins, the causative agent of the zoonotic disease anisakidosis. The present study demon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/053ad53f33d74dba9edb98f3ace183eb
Publikováno v:
Journal of Nematology, Vol 53, Iss i_current (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/357b6d5e025c4b3bbde3593ba84f5214
Autor:
Kareem Morsy, Ali AL Ghamdi, Saad Bin Dajem, Mashael Bin-Meferij, Ali Alshehri, Attalla El-kott, Essam Ibrahim, Atef Ali, Hamida Hamdi, Amin Al-Doaiss, Sara Saber
Publikováno v:
Revista Brasileira de Parasitologia Veterinária, Vol 30, Iss 1 (2021)
Abstract The consumption of inadequately thermally treated fish is a public health risk due to the possible propagation of Anisakis larvae. The present study demonstrated the physiological and histopathological changes that accompanied an oral inocul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33ff5294c1194b49902dc28f1b3ef47e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Helminthologia, Vol 52, Iss 4, Pp 375-383 (2015)
Anisakidosis is a zoonotic infection caused by ingestion of raw or undercooked marine fish including Atherina. In some parts of Egypt, the prevalence of anisakid larvae in marine Atherina still, largely, undetermined. Moreover, the currently used pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/916a59e000eb4272aae6078a529a37b2
Autor:
Norhan S. Sheraba, M.A. Al-Kahtani, S.E. Elbehairi, S. Saber, Kareem Morsy, Ahmed Ezzat, Haitham I. El‐Mekkawy, Saad M. Bin Dajem, Ali A. Shati, Attalla F. El-kott, M.B. Meferij, Mohammad Y. Alfaifi, Yahya Alhamhoom
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 73, Iss 1, Pp 141-154 (2021)
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia v.73 n.1 2021
Arquivo brasileiro de medicina veterinária e zootecnia
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia v.73 n.1 2021
Arquivo brasileiro de medicina veterinária e zootecnia
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
The consumption of inadequately thermally treated fish is a public health risk due to the possible propagation of Anisakis larvae and their antigenic proteins, the causative agent of the zoonotic disease anisakidosis. The present study demonstrated t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.