Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Animal flesh foods"'
Autor:
Elahe Hatami, Mobina Aghajani, Makan Pourmasoumi, Farahnaz Haeri, Behnoosh Boozari, Saeed Nezamoleslami, Cain C. T. Clark, Shokufeh Nezamoleslami, Reza Ghiasvand
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 21, Iss 1, Pp 1-7 (2022)
Abstract Background Rheumatoid arthritis (RA) is a chronic, systemic inflammatory, and debilitating autoimmune illness. The objective of the present study was to evaluate the relationship between animal flesh foods consumption and rheumatoid arthriti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfe8d0bab99b4dbeb28a2aba88cec332
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.