Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Anifantakis, Emmanuel"'
Publikováno v:
International Journal of Clinical Nutrition & Dietetics. 2
This study evaluated the effect of probiotic bacteria on the characteristics of the traditional Greek Galotyri cheese. Four Galotyri cheeses were made with the mesophilic starter culture BT002 along with the probiotic strains Lactobacillus acidophilu
Autor:
Moatsou, Golfo1, Anifantakis, Emmanuel1
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2003, Vol. 56 Issue 3, p133-138. 6p.
Publikováno v:
International Journal of Food Science and Technology. 39:319-324
Summary Rheological, physico-chemical and organoleptic studies were made on five types of yoghurt originally from pure caprine milks of an Alpine breed and local breeds, pure ovine milk of the Lacaune breed, and two mixtures containing 50% caprine mi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Research; Nov1993, Vol. 60 Issue 4, p495-504, 10p
Publikováno v:
Journal of Dairy Research; Mar1990, Vol. 57 Issue 2, p271-279, 9p
Publikováno v:
Journal of Dairy Research; Feb1984, Vol. 51 Issue 1, p141-147, 7p
Publikováno v:
Journal of Dairy Research; Sep1981, Vol. 48 Issue 3, p513-518, 6p