Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Anhydrous goat milk fat"'
Autor:
Andrey Sergeev, Natalia Shilkina, Mikhail Motyakin, Irina Barashkova, Victoria Zaborova, Ksenia Kanina, Nina Dunchenko, Olga Krasulya, Nor Saadah M. Yusof
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 78, Iss , Pp 105751- (2021)
Methods of NMR relaxation and differential scanning calorimetry (DSC) were used to study the crystallization of anhydrous milk fat (AMF) obtained from milk and subjected to ultrasonic (US) processing. Amongst the changes in the crystallization nature
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c502a13fb449491b8033344f482f52c0
Autor:
Nor Saadah Mohd Yusof, Olga Krasulya, Ksenia Kanina, Victoria Zaborova, Nina Dunchenko, Andrey Sergeev, Irina Barashkova, Natalia Shilkina, M. V. Motyakin
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 78, Iss, Pp 105751-(2021)
Methods of NMR relaxation and differential scanning calorimetry (DSC) were used to study the crystallization of anhydrous milk fat (AMF) obtained from milk and subjected to ultrasonic (US) processing. Amongst the changes in the crystallization nature
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.