Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Angustifoline"'
Autor:
A. V. Kushnareva, Т. V. Shelengа, I. N. Perchuk, G. P. Egorova, L. L. Malyshev, Yu. A. Kerv, A. L. Shavarda, M. A. Vishnyakova
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 24, Iss 8, Pp 829-835 (2020)
Narrow-leaved lupine (Lupinus аngustifolius L.) is a widely cultivated leguminous forage and green manure crop with a potential for human nutrition. However, the presence of secondary metabolites – alkaloids – in lupine seeds considerably affect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/742f5230791e41889e7cf60aba2314d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Y. B. Jiang, L. Q. Deng, G. J. Xiao, Guo-Wei Wang, Zhihua Liao, Fan-Cheng Meng, X. Guo, Min Chen
Publikováno v:
Chemistry of Natural Compounds. 57:903-906
A new alkaloid, angustifoline A (1), was isolated from the rhizome of Epilobium angustifolium L. (Onagraceae). Its structure, including the absolute configurations, were determined by extensive spectroscopic analysis and quantum-chemical calculations
Autor:
Ji-Su Yang, In Min Hwang, Sung Hyun Kim, Yun-Jo Chung, Hye-Young Seo, Hee Min Lee, Hae-Won Lee
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 5, Iss 33, Pp 20825-20830 (2020)
Quinolizidine alkaloids (QAs) are toxic secondary metabolites of Lupinus plants. This study reports the simultaneous quantification of five alkaloids from Lupinus angustifolius L. and its processed foods by ultraperformance liquid chromatography with
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 56:3657-3663
The intake of lupin-based foods could imply the exposure of consumers to quinolizidine alkaloids. The objectives of this study were to assess the genetic variation among and within 11 geographic regions of Lupinus albus ecotypes, verify the quinolizi
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 1112:353-360
In recent years there has been growing interest in replacing (genetically modified) soya by lupin. Lupin seeds, flours and lupin containing food have been analyzed in order to assess the relevance of a potential health hazard given by mycotoxins and/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.