Zobrazeno 1 - 10
of 200
pro vyhledávání: '"Angiolella L"'
Autor:
Cesa, S., Sisto, F., Zengin, G., Scaccabarozzi, D., Kokolakis, A.K., Scaltrito, M.M., Grande, R., Locatelli, M., Cacciagrano, F., Angiolella, L., Campestre, C., Granese, A., Chimenti, P., Basilico, N.
Publikováno v:
In South African Journal of Botany January 2019 120:331-337
Autor:
Giovanni Bittante, Nicolò Amalfitano, Alessandro Ferragina, Angiolella Lombardi, Franco Tagliapietra
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 4, Pp 1980-1992 (2024)
ABSTRACT: Cheese presents extensive variability in physical, chemical, and sensory characteristics according to the variety of processing methods and conditions used to create it. Relationships between the many characteristics of cheeses are known fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ed92b7bfcf54f00ac6c953205afd012
Lean thinking in healthcare focuses on simplifying processes by acknowledging value-added activities from the patient’s perspective and applying it to services that can reduce waste. The concept of Six Sigma theory offers an approach to problem sol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::332464691caa90f185ecfd335265b8f7
https://hdl.handle.net/11588/922186
https://hdl.handle.net/11588/922186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 16, Iss 6, p e0252555 (2021)
PLoS ONE
PLoS ONE
C. albicans is a commensal organism present in the human microbiome of more than 60% of the healthy population. Transition from commensalism to invasive candidiasis may occur after a local or a general failure of host’s immune system. This transiti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2002 942(1):107-114