Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Angeleli, A. Y. O."'
Autor:
ARTHUR OSCAR SCHELP, Teixeira, U. A., Tsuji, H., Angeleli, A. Y. O., Bicudo, M. H., Burini, R. C.
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Scopus-Elsevier
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Scopus-Elsevier
Made available in DSpace on 2022-04-28T18:55:28Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 1996-12-01 The beneficial effect of a high glucose intake for reducing the protein catabolism of trauma patients was investigated in 12 male (21-29 yrs
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::34b4cb131a01370825605c74b8ec9327
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dichi, I., Dichi, J. B., Papini-Berto, S. J., Angeleli, A. Y. O., Bicudo, M. H., Rezende, T. A., Burini, R. C.
Publikováno v:
Nutrition; 1996, Vol. 12 Issue: 7 p519-523, 5p
Autor:
Camargo, João Lauro Viana de [UNESP], Angeleli, A. Y. O., Burini, Roberto Carlos [UNESP], Campana, A. O.
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Submitted by Vitor Silverio Rodrigues (vitorsrodrigues@reitoria.unesp.br) on 2014-05-26T15:18:59Z No. of bitstreams: 0 Made available in DSpace on 2014-05-26T15:18:59Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 1978-01-01 Four groups of 10 youn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5927021bdb86c57cf88930c2cf5d0776
Four groups of 10 young adult Wistar male rats were fed ad libitum on a protein-free diet for periods of 7, 28, 56 and 84 days. Control groups were fed on a 20% casein diet. Food intake and body weights of rats were registered. Plasma protein levels
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::32eb945a757083d3bb7592b180b13a89
https://europepmc.org/articles/PMC2041335/
https://europepmc.org/articles/PMC2041335/
Autor:
Calamita, Z., Dichi, I., Papini-Berto, S. J., Dichi, J. B., Angeleli, A. Y. O., Vannucchi, H., Carlos Caramori, Burini, R. C.
Publikováno v:
Caramori CA
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a11faacd6830079e6bd78c0b0a333a6c
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0031175022&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0031175022&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4546eca56827340e37c9f99a5a7d7839
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0032234826&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0032234826&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Nutrition Reports International; Dec1982, Vol. 26 Issue 6, p945, 0p