Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Angel Sánchez, Yimi Katherine"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Machado Cuellar, Leidy, Ordoñez Espinosa, Claudia Mercedes, Angel Sánchez, Yimi Katherine, Guaca Cruz, Lised, Suárez Salazar, Juan Carlos
Publikováno v:
Acta Agronómica, Volume: 67, Issue: 1, Pages: 46-52, Published: MAR 2018
Cocoa is a food product with sensory and organoleptic attributes that depends on postharvest processes such as fermentation. This process affects not only the sensory profile, but also chemical reactions and therefore, the quality of the product. Hen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::ad294286e96419b3024221238e5233cb
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-28122018000100046&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-28122018000100046&lng=en&tlng=en
Autor:
Cuellar, Leidy Machado, Ordoñez Espinosa, Claudia Mercedes, Angel Sánchez, Yimi Katherine, Cruz, Lised Guaca, Suárez Salazar, Juan Carlos
Publikováno v:
Acta Agronómica; Jan-Mar2018, Vol. 67 Issue 1, p46-52, 7p