Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Angaman Djédoux"'
Autor:
Kouassi, Affoué Tatiana, Blei, Sika Hortense, Boko, Adjoua Christiane Eunice, Angaman, Djédoux Maxime
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2024 37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angaman Djédoux, Petrizzo Rocco, Hernández-Gras Francesc, Romero-Segura Carmen, Pateraki Irene, Busquets Montserrat, Boronat Albert
Publikováno v:
Plant Methods, Vol 8, Iss 1, p 1 (2012)
Abstract Background Carotenoids are the most widespread group of pigments found in nature. In addition to their role in the physiology of the plant, carotenoids also have nutritional relevance as their incorporation in the human diet provides health
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b97292b15d044c218e61c1f3bb034b73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eunice Boko, Adjoua Christiane, Blei, Sika Hortense, Koko, Anauma Casimir, Angaman, Djédoux Maxime, Puértolas, Eduardo
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry; 10/17/2024, Vol. 2024, p1-11, 11p
Autor:
N'zi, N'goran Parfait, Gbonon, Valérie Carole, Guédé, Kipré Bertin, Afran, Sidjè Arlette, Angaman, Djédoux Maxime, Abbassi, Mohamed Salah
Publikováno v:
International Journal of Microbiology; 8/6/2024, Vol. 2024, p1-11, 11p
Autor:
Gbégbé, Dého Aristide, Kacou, Okran Beyosse Christophe, N'zi, N'goran Parfait, Angaman, Djédoux Maxime, Olasz, Ferenc
Publikováno v:
International Journal of Genomics; 8/2/2024, Vol. 2024, p1-11, 11p
Autor:
Kouassi, Affoué Tatiana, Boko, Adjoua Christiane Eunice, Blei, Sika Hortense, Angaman, Djédoux Maxime, Barima, Yao Sadaiou Sabas
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 3/6/2024, Vol. 2024, p1-9, 9p
Autor:
Barima, Yao Sadaiou Sabas, Angaman, Djédoux Maxime, N'Gouran, Kobenan Pierre, Koffi, N'guessan Achille, Kardel, Fatemeh, De Cannière, Charles, Samson, Roeland
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 1 February 2014 470-471:975-982
Publikováno v:
Journal of Applied Biosciences. 158:16310-16320
Objectif : L’objectif de cette étude est d’évaluer les propriétés de quelques farines formulées à partir de maïs germé enrichi de larves de Rhynchophorus phoenicis (charançon africain du palmier) et de Oryctes owariencis (scarabée rhino