Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Anedda, R."'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Publikováno v:
In Food Research International February 2021 140
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2020 103(11):9881-9892
Autor:
Ghisaura, S. a, 1, Pagnozzi, D. a, 1, Melis, R. a, Biosa, G. a, Slawski, H. b, Uzzau, S. a, c, Anedda, R. a, ∗∗, Addis, M.F. a, d, ∗
Publikováno v:
In Journal of Thermal Biology May 2019 82:234-241
Publikováno v:
In International Dairy Journal January 2016 52:19-25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2013 96(12):7393-7403
Autor:
Gasco, L., Caimi, C., Trocino, A., Lussiana, C., Bellezza Oddon, S., Malfatto, V., Anedda, R., Serra, G., Biasato, I., Schiavone, A., Gai, F., Renna, M.
Publikováno v:
Insects to Feed the World 2022, pp. S34, Quebéc City, Canada, 12-16/06/2022
info:cnr-pdr/source/autori:L. Gasco, C. Caimi, A. Trocino, C. Lussiana, S. Bellezza Oddon, V. Malfatto, R. Anedda, G. Serra, I. Biasato, A. Schiavone, F. Gai and M. Renna/congresso_nome:Insects to Feed the World 2022/congresso_luogo:Quebéc City, Canada/congresso_data:12-16%2F06%2F2022/anno:2022/pagina_da:S34/pagina_a:/intervallo_pagine:S34
info:cnr-pdr/source/autori:L. Gasco, C. Caimi, A. Trocino, C. Lussiana, S. Bellezza Oddon, V. Malfatto, R. Anedda, G. Serra, I. Biasato, A. Schiavone, F. Gai and M. Renna/congresso_nome:Insects to Feed the World 2022/congresso_luogo:Quebéc City, Canada/congresso_data:12-16%2F06%2F2022/anno:2022/pagina_da:S34/pagina_a:/intervallo_pagine:S34
The assessment of the apparent digestibility coefficients (ADCs) of defatted insect meals (IMs) is fundamental for the correct inclusion of these innovative protein sources in diets for carnivorous fish species. This study aimed at assessing the ADCs
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f04e4de51551a76db61dde4b746856f1