Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"Andrikopoulos, Nikolaos"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ANDRIKOPOULOS, NIKOLAOS
Amyloid diseases refer to a group of protein misfolding diseases that entail morbidity to millions of people globally. These diseases are characterised by a common phenomenon where proteins aggregate into amyloid plaques or tangles in the extracellul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::39092d166df1e64911eabb50511c0024
Autor:
Andrikopoulos, Nikolaos K.
The book consisted by four ʺPartsʺ (Parts Η΄, Θ΄, Ι΄, ΙΑ΄) and each Part consisted by ʺChaptersʺ, thirteen in summary (Chap. 28th–40th). The book deals with the additives and substitutes that are usually applied to the foods before the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::89aaf4a0725b1b85d10b2ae616445b18
Publikováno v:
European Journal of Cancer Prevention, 2009 Feb 01. 18(1), 33-39.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45051798
Autor:
Chiou, Antonia, Karathanos, Vaios T., Mylona, Anastasia, Salta, Fotini N., Preventi, Fani, Andrikopoulos, Nikolaos K.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 102(2):516-522
Autor:
Karathanos, Vaios T., Mourtzinos, Ioannis, Yannakopoulou, Konstantina, Andrikopoulos, Nikolaos K.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 101(2):652-658
Autor:
Kalogeropoulos, Nick, Chiou, Antonia, Mylona, Anastasia, Ioannou, Maria S., Andrikopoulos, Nikolaos K.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 100(2):509-517
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrikopoulos, Nikolaos K.1 (AUTHOR) nandrikop@hua.gr, Chiou, Antonia1 (AUTHOR), Mylona, Anastasia1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. 2004, Vol. 20 Issue 4, p389-405. 17p.