Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Andriati, N."'
Publikováno v:
Food Research, Vol 2, Iss 5, Pp 481-485 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ea80545280e4393b3461f5bd411363f
Publikováno v:
Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 20-31 (2017)
The effect of texturized vegetable protein (TVP) on the quality of beef sausages was investigated in this research. Several formulations which replaced by beef meat with TVP ranging from 10-20% w/w were investigated for their physical, chemical, sens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da4fc80ebe124ed2a80f8c00c9a220a0
Publikováno v:
In Ethics, Medicine and Public Health 2024 32
Autor:
Ziyin Yang, Ariaka Murata, Thomas M. Finn, Martha Knight, Susanne Baldermann, Peter Fleischmann, Peter Winterhalter, Andriati N. Mulyadi, Naoharu Watanabe
Publikováno v:
Journal of separation science. 34(19)
Centrifugal precipitation chromatography and a high-speed counter-current chromatography system equipped with a spiral tubing support rotor (spHSCCC) were successfully applied for the identification and isolation of carotenoid cleavage-like enzymes f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baldermann, Susanne, Mulyadi, Andriati N., Yang, Ziyin, Murata, Ariaka, Fleischmann, Peter, Winterhalter, Peter, Knight, Martha, Finn, Thomas M., Watanabe, Naoharu
Publikováno v:
Journal of Separation Science; Oct2011, Vol. 34 Issue 19, p2759-2764, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.