Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Andrea Carhuallanqui P."'
Autor:
Javier Mateo, Irma Caro, Seyedalireza Kasiayan, Bettit K. Salvá, Andrea Carhuallanqui, Daphne D. Ramos
Publikováno v:
Frontiers in Animal Science, Vol 2 (2021)
Reformulation approaches in the meat industry are required to promote nutritional improvement, health functionality, and reduce environmental impact. A relevant approach among these is to reduce the amount of meat in meat products. Reduced-meat produ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ab087e1428d4ab9ba2f515970f7406a
Autor:
Lesly Grande V., Rosa González V., Juan Lucas L., Andrea Carhuallanqui P., José Guevara F., Daphne Ramos D.
Publikováno v:
Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú, Volume: 34, Issue: 1, Article number: e24598, Published: 27 FEB 2023
Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú, Volume: 34, Issue: 1, Article number: e24598, Published: 27 FEB 2023
RESUMEN El objetivo del estudio fue evaluar la actividad antimicrobiana del aceite esencial de orégano (Origanum vulgare) frente a Staphylococcus aureus ATCC 25923 en carne de pollo. Se determinó la concentración mínima inhibitoria (CMI) mediante
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.