Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Andrade, Samara Alvachian Cardoso"'
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPEUniversidade Federal de PernambucoUFPE.
Made available in DSpace on 2014-06-12T23:03:18Z (GMT). No. of bitstreams: 2 arquivo8749_1.pdf: 998118 bytes, checksum: b9e011e36f81d2cb655f3fcddbf3e526 (MD5) license.txt: 1748 bytes, checksum: 8a4605be74aa9ea9d79846c1fba20a33 (MD5) Previous issue da
Externí odkaz:
https://repositorio.ufpe.br/handle/123456789/8921
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Menezes, Marcos Ubiratam Filgueira Oliveira, Bevilaqua, Gabriel Cicalese, da Silva Nascimento, Ítalo Ricardo, da Cruz Ximenes, Graciliane Nobre, Andrade, Samara Alvachian Cardoso, dos Santos Cortez Barbosa, Neila Mello
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jan2023, Vol. 60 Issue 1, p353-360, 8p
Autor:
Sousa, Thaynna Leocádio Trajano Lacerda, Shinohara, Neide Kazue Sakugawa, Lima, Gerlane Souza de, Furtado, Ayla Fernanda Tavares de Lima, Marques, Maria de Fátima Fonseca, Andrade, Samara Alvachian Cardoso
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 11; e229101119435
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 11; e229101119435
Research, Society and Development; v. 10 n. 11; e229101119435
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 11; e229101119435
Research, Society and Development; v. 10 n. 11; e229101119435
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The cashew tree is a tree native to the Northeastern coast in Brazil, of great economic, nutritional and cultural representation in the region. The article aims to promote information about cashews as a source of relevant nutrients for maintaining he
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::294fc9a172b59fbcc4166ac5d68c5e79
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/19435
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/19435
Autor:
Cabral, Mirelle Márcio Santos, de Almeida, Yeda Medeiros Bastos, Andrade, Samara Alvachian Cardoso, Caldas, Celso Silva, de Freitas, Jonnathan Duarte, Costa, Clara Andrezza Crisóstomo Bezerra, Soletti, João Inácio
Publikováno v:
Scientific Reports; 11/19/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-10, 10p
Autor:
Coimbra, Lívia Muritiba Pereira de Lima, Zagmignan, Adrielle, Gomes, Paulo Victor Vieira, Araujo, Jânaira Farias, Santos, Gabrielle Damasceno Costa dos, Miranda, Rita de Cássia Mendonça de, Salgado, Silvana Magalhães, Andrade, Samara Alvachian Cardoso, Nascimento da Silva, Luís Cláudio
Publikováno v:
Foods; Mar2022, Vol. 11 Issue 6, p794-794, 13p
Autor:
de Lima, Glaucia Ferreira, Andrade, Samara Alvachian Cardoso, da Silva, Vitor Hugo, Honorato, Fernanda Araújo
Publikováno v:
Food Analytical Methods; Oct2018, Vol. 11 Issue 10, p2699-2706, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valencia, Marcela Sarmento1 msarmentov@hotmail.com, Salgado, Silvana Magalhães1 silvanasalgado@ufpe.br, Andrade, Samara Alvachian Cardoso2 samaraandrade@uol.com.br, Padilha, Vivianne Montarroyos1 vivianne_padilha@yahoo.com.br, Livera, Alda Verônica Souza1 aldalivera@ufpe.br, Stamford, Tânia Lúcia Montenegro1 tlmstamford@yahoo.com.br
Publikováno v:
LWT - Food Science & Technology. Jun2016, Vol. 69, p104-109. 6p.