Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Andrade, Érika Gonçalves"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fonseca, Natália Nogueira, Resende, Osvaldo, Ferreira Junior, Weder Nunes, Silva, Lígia Campos de Moura, Andrade, Érika Gonçalves, Oliveira, Luana Profiro de
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 7; e466973661
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e466973661
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e466973661
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e466973661
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e466973661
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Graniferous sorghum (Sorghum bicolor L.) is a cereal strongly used in processed foods because it is gluten free, due to the importance of this grain it is necessary to define safe conditions for storage. Thus, the objective was to determine the desor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1a537f8dfbf10b588ecf308563d222aa
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/3661
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/3661