Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Andoyo, Robi"'
Autor:
Haziman, Muhammad Luthfan, Ishaq, Muhammad Iskandar, Qonit, Muhammad Abdillah Hasan, Lestari, Endang Gati, Susilawati, Pepi Nur, Widarsih, Wiwi, Syukur, Cheppy, Herawati, Heny, Arief, Ramlah, Santosa, Budi, Purba, Resmayeti, Andoyo, Robi, Yursak, Zuraida, Tan, Siti Sehat, Musfal, Musfal, Mubarok, Syariful
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 1
Autor:
Fetriyuna, Fetriyuna, Purwestri, Ratna Chrismiari, Jati, Ignasius R.A.P., Setiawan, Budhi, Huda, Syamsul, Wirawan, Nia Novita, Andoyo, Robi
Publikováno v:
In Heliyon December 2023 9(12)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 495, p 03008 (2024)
Several factors may effect to the fulfillment of food security, i.e., food availability and food consumption, particularly due to the earthquake that occurred in Cugenang Subdistrict. This research aims to identify and determine the condition of food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8452c44ab25448c7862174c0106356e2
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 495, p 01003 (2024)
More than 96% of Bandung City's food sources came from outside Bandung City and put Bandung as a food insecure city. One of the Bandung City Government's strategies was to increase the availability and access of food through urban farming. This resea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94e993f3d7b94a2489f12e9796c8129b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Subroto, Edy1 (AUTHOR) edy.subroto@unpad.ac.id, Andoyo, Robi1 (AUTHOR), Indiarto, Rossi1 (AUTHOR), Lembong, Elazmanawati1 (AUTHOR), Rahmani, Fani1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2022, Vol. 25 Issue 1, p1907-1919. 13p.