Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Andes, Amy"'
Autor:
Andes, Amy Joy
Texture of food plays a determining role in food liking. Foods with textures perceived as negative are often avoided more than positively-connotated textures are sought out signifying negativity bias. The first objective of the present research was t
Authorship Not Taught and Not Caught in Undergraduate Research Experiences at a Research University.
Autor:
Abbott, Lauren E.1 (AUTHOR), Andes, Amy1 (AUTHOR), Pattani, Aneri C.1 (AUTHOR), Mabrouk, Patricia Ann1 (AUTHOR) p.mabrouk@northeastern.edu
Publikováno v:
Science & Engineering Ethics. Oct2020, Vol. 26 Issue 5, p2555-2599. 45p.
Publikováno v:
Journal of the American College of Cardiology; April 1991, Vol. 17 Issue: 5 p1172-1176, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O'Connor, Brian K., Beekman, Robert H., Snider, A.Rebecca, Andes, Amy, Messiter, Elizabeth, Rocchini, Albert P., Mott, C.S.
Publikováno v:
Journal of the American College of Cardiology; February 1991, Vol. 17 Issue: 2, Number 2 Supplement 1 pA154-A154, 1p