Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Anderson, V. J."'
Autor:
Anderson, V. J.
This thesis examines a system consisting of two biopolymers, gelatine (a protein that forms a gel under certain conditions of temperature and concentration) and dextran (a non-gelling polysaccharide) in solution. At high temperatures the polymers are
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.595515
We study the phase ordering colloids suspended in a thermotropic nematic liquid crystal below the clearing point Tni and the resulting aggregated structure. Small (150nm) PMMA particles are dispersed in a classical liquid crystal matrix, 5CB or MBBA.
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0005079
Autor:
Anderson, V. J., Terentjev, E. M.
This paper presents the results of a rheological study of thermotropic nematic colloids aggregated into cellular structures. Small sterically stabilised PMMA particles dispersed in a liquid crystal matrix densely pack on cell interfaces, but reversib
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0005080
Publikováno v:
Rangeland Ecology & Management, 2008 Jul 01. 61(4), 430-436.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25146804
Autor:
Briske, D. D., Anderson, V. J.
Publikováno v:
Oikos, 1990 Sep 01. 59(1), 50-56.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3545121
Autor:
Anderson, V. J., Briske, D. D.
Publikováno v:
The American Midland Naturalist, 1990 Jan 01. 123(1), 152-159.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2425768
Autor:
Anderson, V. J.
Publikováno v:
Rangelands, 1992 Dec 01. 14(6), 334-337.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4000703
Autor:
Briske, D. D., Anderson, V. J.
Publikováno v:
Vegetatio, 1992 Nov 01. 103(1), 41-49.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20046219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.