Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"Andersen, Barbara Vad"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Appetite 1 November 2019 142
Publikováno v:
Journal of Oral Rehabilitation; Apr2024, Vol. 51 Issue 4, p703-711, 9p
Publikováno v:
Sigurðsso, K, Andersen, B V, Haugaard Bendixen, K & Baad-Hansen, L 2023, ' Are orofacial pain and xerostomia associated with changes in diet, sensory perception, appetite, and enjoyment of eating? – An explorative study. ', Journal of Oral Rehabilitation .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::03e4ab2d0bd9bbd3517bb09c06fa39f0
https://pure.au.dk/portal/da/publications/are-orofacial-pain-and-xerostomia-associated-with-changes-in-diet-sensory-perception-appetite-and-enjoyment-of-eating--an-explorative-study(6db0d536-4108-4966-b70f-0d170cda9e54).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/are-orofacial-pain-and-xerostomia-associated-with-changes-in-diet-sensory-perception-appetite-and-enjoyment-of-eating--an-explorative-study(6db0d536-4108-4966-b70f-0d170cda9e54).html
Autor:
Therkildsen, Margrethe, Andersen, Barbara Vad, Vestergaard, Mogens, Christiansen, I. A., Jørgensen, K. F., Kramer, C., Mogensen, Lisbeth, Kristensen, T
Publikováno v:
Therkildsen, M, Andersen, B V, Vestergaard, M, Christiansen, I A, Jørgensen, K F, Kramer, C, Mogensen, L & Kristensen, T 2023, ' Grass-based Organic Beef for Sustainable Eating ', International Agri Food & Climate Circle 2023, Copenhagen, Denmark, 10/05/2023-11/05/2023 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::6a8fa58d4b0b172312278dde5fa84fe2
https://pure.au.dk/portal/da/publications/grassbased-organic-beef-for-sustainable-eating(3a36250d-f5c3-4d41-b751-093f59cc0bdb).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/grassbased-organic-beef-for-sustainable-eating(3a36250d-f5c3-4d41-b751-093f59cc0bdb).html
Autor:
Andersen, Barbara Vad, Chaaban, Nora, Vestergaard, M., Christiansen, Iben Alber, Jørgensen, Kirstine Flintholm, Kramer, Camilla, Mogensen, Lisbeth, Kristensen, Troels, Therkildsen, M.
Publikováno v:
Andersen, B V, Chaaban, N, Vestergaard, M, Christiansen, I A, Jørgensen, K F, Kramer, C, Mogensen, L, Kristensen, T & Therkildsen, M 2023, ' Can quality replace quantity? Pleasure-driven reduction in red meat consumption ', International Agri-Food & Science Circle 2023, Aarhus, Denmark, 10/05/2023-11/05/2023 .
Can quality replace quantity? Pleasure-driven reduction in red meat consumption. Speech given at Eurosense.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::27a25f8afc026e7a987686c5ba8fb170
https://pure.au.dk/portal/da/publications/can-quality-replace-quantity-pleasuredriven-reduction-in-red-meat-consumption(61761cb0-5fc4-4b4d-873b-32567caed0f5).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/can-quality-replace-quantity-pleasuredriven-reduction-in-red-meat-consumption(61761cb0-5fc4-4b4d-873b-32567caed0f5).html