Zobrazeno 1 - 10
of 142
pro vyhledávání: '"Andabaka, Željko"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anić, Marina, Osrečak, Mirela, Andabaka, Željko, Tomaz, Ivana, Večenaj, Željko, Jelić, Damjan, Kozina, Bernard, Kontić, Jasminka Karoglan, Karoglan, Marko
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 27 July 2021 285
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andabaka, Željko1 (AUTHOR), Šikuten, Iva1,2 (AUTHOR) isikuten@agr.hr, Tomaz, Ivana1,2 (AUTHOR), Stupić, Domagoj1 (AUTHOR), Marković, Zvjezdana1,2 (AUTHOR), Kontić, Jasminka Karoglan1,2 (AUTHOR), Maletić, Edi1,2 (AUTHOR), Preiner, Darko1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Diversity (14242818). Aug2022, Vol. 14 Issue 8, p667-N.PAG. 11p.
Autor:
Tomić Antonija, Žulj Marin Mihaljević, Andabaka Željko, Tomaz Ivana, Jakobović Snježana, Jeromel Ana
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 3, Pp 263-272 (2018)
The aim of this study was to determine concentrations of individual o rganic acids, polyphenolic and aromatic compounds in blackberry wine, and to define the influence of different yeast strains (Uvaferm BDX and Lalvin 71B) and pectolytic enzymes (L
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/567c2e1b761447f787bf7b0b71ffc72c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Birkić, Nada, Ožbolt, Eva, Reynolds, Christian A., Pavlešić, Tomislav, Lučin, Ivana, Andabaka, Željko, Saftić Martinović, Lara
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Feb2024, Vol. 250 Issue 2, p615-622, 8p