Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Anchote starch"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 12-33 (2024)
ABSTRACT Starch is a prevalent functional component in food processing because due to its thickening capabilities. The aim of this study was to assess the potential stabilization effects of native, heat-moisture treated, and hydroxypropylated anchote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a27c32c3b2048ab877eea7c4a471c9e
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 1, Pp e23098- (2024)
Population expansion is causing an increase in dependence on plastic materials. The worst aspects of conventional plastics were their inability to biodegrade, their poor capacity to transmit water vapor, and their production of greenhouse gases. Usag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd72614ca2054cee85725cdbd5d7d7aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.