Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Anaya, Juan Alberto"'
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2022 49
Autor:
Anaya, Juan Alberto, Lizama Abad, Victoria, García Esparza, Mª José, Alvarez Cano, María Inmaculada
[EN] This work studies the effect of applying rosemary extract and caffeic acid on the polyphenolic and aromatic composition of Monastrell wines, as well as the influence of traditional winemaking or incorporating prefermentative maceration. For this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::02109c9422f63a56de3ba18f8a199695
https://doi.org/10.1007/s00217-022-04005-y
https://doi.org/10.1007/s00217-022-04005-y
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.