Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Anastasopoulou, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pavlidou, A., Anastasopoulou, E., Dassenakis, Μ., Hatzianestis, I., Paraskevopoulou, V., Simboura, N., Rousselaki, E., Drakopoulou, P.
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 1 November 2014 497-498:38-49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The essential oil of Pimpinella anisum L. (Apiaceae) seeds from Lesvos Island (Greece), famous as flavor for the production of the aperitif “ouzo”, has been analyzed by GC-MS for the first time. Additionally, three samples of the Greek market ori
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::6a7b35ae74b9e5267091df175fb90d8b
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009277
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This work aims to contribute to the knowledge of the impacts of olive oil waste discharge to freshwater and oligotrophic marine environments, since the ecological impact of olive oil wastes in riverine and coastal marine ecosystems, which are the fin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::80da41c2f42aa587cf19145df57f4d4d
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3005999
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3005999