Zobrazeno 1 - 10
of 249
pro vyhledávání: '"Anassori E"'
Autor:
Keshipour H; Department of Food Hygiene and Quality Control, Faculty of Veterinary Medicine, University of Tehran, Tehran, Iran., Bahonar A; Department of Food Hygiene and Quality Control, Faculty of Veterinary Medicine, University of Tehran, Tehran, Iran., Vodjgani M; Department of Theriogenology, Faculty of Veterinary Medicine, University of Tehran, Tehran, Iran., Anassori E; Department of Internal Medicine and Clinical Pathology, Faculty of Veterinary Medicine, Urmia University, Urmia, Iran.
Publikováno v:
Veterinary research forum : an international quarterly journal [Vet Res Forum] 2024; Vol. 15 (3), pp. 139-144. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 15.
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 20, Iss 3, Pp 399-404 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89b523057682486a93d54969ba16bf54
Publikováno v:
Archives of Razi Institute, Vol 68, Iss 1, Pp 17-22 (2013)
Staphylococcus aureus is a major causative pathogen of clinical and subclinical mastitis of dairy domesticruminants. This agent produces a variety of extracellular toxins and virulence factors including Toxic ShockSyndrome Toxin-1 (TSST-1) which is t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1ecf3f748cc47c39a0f95cc2d69ca0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anassori E, Dalir-Naghadeh B, Pirmohammadi R, Taghizadeh A, Asri-Rezaei S, Farahmand-Azar S, Maghsoud Besharati, Tahmoozi M
Publikováno v:
Veterinary Research Forum, Vol 3, Iss 1, Pp 5-11 (2012)
Europe PubMed Central
Veterinary Research Forum
Europe PubMed Central
Veterinary Research Forum
The effect of inclusion of garlic essential oil (EO) at 33, 66 and 100 µg mL(-1), raw garlic (GAR) at 5, 10 and 15 mg mL(-1) and monensin (MON) at 7.5 µg mL(-1) of incubation medium on organic matter digestibility (OMD) was studied with in vitro ga
Autor:
Qurrat-Ul-Ain1 qurratulain982@gmail.com, Rabbani, Imtiaz1 imtiaz.rabbani@uvas.edu.pk, Rashid, Muhammad Afzal2 drafzal@uvas.edu.pk, Yousaf, Muhammad Shahbaz1 drmshahbaz@uvas.edu.pk, Shehzad, Wasim3 wasim.shehzad@uvas.edu.pk, Rehman, Habib1 habibrehman@uvas.edu.pk
Publikováno v:
Veterinary World. Nov2024, Vol. 17 Issue 11, p2659-2666. 8p.
Autor:
Anassori E; Department of Internal Medicine and Clinical Pathology, Faculty of Veterinary Medicine, Urmia University, Urmia, Iran., Mohammadi V; Department of Internal Medicine and Clinical Pathology, Faculty of Veterinary Medicine, Urmia University, Urmia, Iran., Najarnezhad V; Department of Internal Medicine and Clinical Pathology, Faculty of Veterinary Medicine, Urmia University, Urmia, Iran., Jalilzadeh-Amin G; Department of Internal Medicine and Clinical Pathology, Faculty of Veterinary Medicine, Urmia University, Urmia, Iran., Khalilvandi-Behroozyar H; Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, Urmia University, Urmia, Iran.
Publikováno v:
Veterinary research forum : an international quarterly journal [Vet Res Forum] 2021; Vol. 12 (3), pp. 369-376. Date of Electronic Publication: 2021 Sep 15.