Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Anami, Jéssica Mayumi"'
Autor:
Steffens, Cristiano André, Santana, Grez Roberta Oliveira, Amarante, Cassandro Vidal Talamini do, Antonovviski, Josias Lenon, Miqueloto, Tiago, Anami, Jéssica Mayumi, Fenili, Cristhian Leonardo
Publikováno v:
In LWT 15 March 2022 158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agropecuária Catarinense Journal; Vol. 31 No. 2 (2018); 58-62
Agropecuária Catarinense; v. 31 n. 2 (2018); 58-62
Agropecuária Catarinense
Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)
instacron:EPAGRI
Agropecuária Catarinense; v. 31 n. 2 (2018); 58-62
Agropecuária Catarinense
Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)
instacron:EPAGRI
–The objective of this work was to evaluate the postharvest conservation of green onion minimally processed after treatment with ascorbic acid and refrigerated. The plants were submitted to treatments with immersion in water followed by storage at
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8c0fda6551092c61b999912445d98bd8
https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/264
https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/264