Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Analytical advances"'
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 3 (2024)
Every year, viticulture faces several disease outbreaks caused by pathogens with different life cycles and modes of action, and due to climate changes, the appearance of new pathogens is a concern for viticulture. To cope with the different pathogeni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae08ca20724f49179f5dc3769ef34242
Autor:
J. Alberto Lopes, E. D. Tsochatzis
Publikováno v:
Alberto Lopes, J & Tsochatzis, E D 2023, ' Poly(ethylene terephthalate), Poly(butylene terephthalate), and Polystyrene Oligomers : Occurrence and Analysis in Food Contact Materials and Food ', Journal of Agricultural and Food Chemistry, vol. 71, no. 5, pp. 2244-2258 . https://doi.org/10.1021/acs.jafc.2c08558
Polyesters (PES) and polystyrene (PS) are among the most used plastics in the production of food contact materials (FCM). The existence of compounds that could migrate from these materials into food requires a constant analytical control to ensure th
Autor:
Mitchell, John W., Moore II, James E., Yueyue Fan, Peri, Giovanni, Pickrell, Don, Rantisi, Norma M., Riefler, Roger F., Rudzitis, Gundars, Thorsnes, Paul, Weber, Bruce, Raphael, Steven, Schwanen, Tim, Southworth, Frank, Steiner, Michael, Wieand, Kenneth
Publikováno v:
Journal of Regional Science. Feb2003, Vol. 43 Issue 1, p181-216. 36p.
Publikováno v:
Papers in Regional Science. 2003, Vol. 82 Issue 2, p291. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Geography of Networks and R&D Collaborations
Thomas Scherngell. The Geography of Networks and R&D Collaborations, Springer, pp.115-128, 2013, Advances in Spatial Science, 978-3-319-02698-5. ⟨10.1007/978-3-319-02699-2_7⟩
The Geography of Networks and R&D Collaborations ISBN: 9783319026985
Thomas Scherngell. The Geography of Networks and R&D Collaborations, Springer, pp.115-128, 2013, Advances in Spatial Science, 978-3-319-02698-5. ⟨10.1007/978-3-319-02699-2_7⟩
The Geography of Networks and R&D Collaborations ISBN: 9783319026985
One of the challenges of innovative clusters relies on their ability to overlap technological domains in order to maintain their growth path along the cycle of technological markets. The paper studies two particular structural properties of collabora
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1f7229818ee2ffadf77bb1424687fd77
https://halshs.archives-ouvertes.fr/halshs-00940827
https://halshs.archives-ouvertes.fr/halshs-00940827
Publikováno v:
Journal of Analytical Chemistry. Jan2006, Vol. 61 Issue 1, p102-102. 1p.