Zobrazeno 1 - 10
of 175
pro vyhledávání: '"Amphenicols"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 6, Pp 448-458 (2023)
Fluoroquinolones and amphenicols are widely used as broad-spectrum and high-efficiency antibiotics in livestock and poultry production, but excessive drug residues frequently occur. Liquid chromatographic and liquid chromatographic mass spectrometry
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1758c39f670841b5b2fd16aee96c1e38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 52, Iss 1, Pp 79-88 (2022)
TControlling the level of amphenicol antibiotics in animal products is an important task for the contemporary food industry. Amphenicols are widely used in agriculture. Residual antibiotic substances enter the human body with food of animal origin, e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/088bd099849b404aa397720a4e2f5279
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jinjian Wei, Lengbing Chen, Rui Zhang, Yi Yu, Wenhua Ji, Zhaosheng Hou, Yuqin Chen, Zhide Zhang
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 8, p 3301 (2023)
In this paper, an imine-based porous 3D covalent organic polymer (COP) was synthesized via solvothermal condensation. The structure of the 3D COP was fully characterized by Fourier transform infrared spectroscopy, scanning electron microscopy, transm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d48e4aeef37f48c6afb8414866ff7c36
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3497 (2022)
Foods of animal origin, as nutritional supplements, are usually consumed after cooking, but residues of amphenicols in fresh raw meat threaten human health. Therefore, this study was designed to evaluate the effects of boiling, deep-frying and microw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a7f0a46fe5a4674bf640931b2af11c7
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 11, Iss 10, p 1427 (2022)
Antibiotic drug residues are crucial to ensure food safety and minimize risk to human health. Herein, a sensitive high-performance liquid chromatography–tandem mass spectrometry (HPLC–MS/MS) method was developed and validated for the determinatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40718f5872274395af2df61c5bc34bc6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.