Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Ampah, Jonathan"'
Autor:
Atter, Amy, Ofori, Hayford, Akonor, Paa T., Andoh-Odoom, Anthonia, Ampah, Jonathan, Owusu, Margaret, Peget, Frank, Overå, Ragnhild, Kolding, Jeppe, Pucher, Johannes, Kjellevold, Marian
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2024 37
Autor:
Ampah, Jonathan, Ribeiro, Joseph Xavier Francisco, Bugyei, Kwabena Asiedu, Kumi, Francis, Akowuah, Joseph Oppong, Ofori, Hayford, Otchere, Catherine
Publikováno v:
In Scientific African July 2021 12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Owureku-Asare, Mavis, Oduro, Ibok, Saalia, Firibu K., Tortoe, Charles, Ampah, Jonathan, Ambrose, Kingsly
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 10/28/2022, p1-13, 13p
Publikováno v:
International Journal of Food Science; 8/11/2022, p1-13, 13p
Publikováno v:
International Journal of Food Contamination; 9/29/2016, Vol. 3 Issue 1, p1-6, 6p
Publikováno v:
ISRN Agronomy; 2012, p1-7, 7p
Autor:
Kumi, Francis1 francis.kumi@ucc.edu.gh, Parbi, Bram1, Amoah, Robert Sarpong1, Ampah, Jonathan2
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. Jun2022, Vol. 24 Issue 2, p153-165. 13p.
Autor:
Akonor PT; CSIR-Food Research Institute Accra Ghana., Atter A; CSIR-Food Research Institute Accra Ghana., Owusu M; CSIR-Food Research Institute Accra Ghana., Ampah J; CSIR-Food Research Institute Accra Ghana., Andoh-Odoom A; CSIR-Food Research Institute Accra Ghana., Overå R; Department of Geography University of Bergen Bergen Norway., Kjellevold M; Institute of Marine Research Bergen Norway., Pucher J; German Federal Institute for Risk Assessment Berlin Germany., Kolding J; Department of Biological Sciences University of Bergen High Technology Center Bergen Norway.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2021 Jun 30; Vol. 9 (8), pp. 4484-4496. Date of Electronic Publication: 2021 Jun 30 (Print Publication: 2021).