Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Amove J"'
Autor:
Amove J, Adoba J. A, Lukáš Hleba, Alexey Glinushkin, Pigorev Igor, Anna Derkanosova, Ogori A. F, Miroslava Císarová, Mohammad Ali Shariati, Sergey Plygun, Alexey Laishevtcev
Publikováno v:
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences. 9:994-997
Quality evaluation of blends of tomato, onion and pepper powder were studied using standard methods. Blends of tomato, onion and pepper were formulated at different ratio. Sample A (TOP100/0/0), sample B (TOP 70/25/5), Sample C (TOP 70/20/10), sample
Autor:
Lukáš Hleba, Marina Kurazheva, Miroslava Císarová, Mohammad Ali Shariati, Amove J., Anna Tsvelikhovskaya, Petukhova Ekaterina, Ogori A. F, Aleksei Demidov, Ellina Bobruyko, Liudmila Sirotkina, Ishaku S. O.
Publikováno v:
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences. 9:861-864
Kinetics study on Vitamin C and beta-carotene degradation in mango juice was examined. Ten (10) mango fruits (Mangifera Indica) of the common cultivar were selected for analysis; the fruits were allowed to reach approximately 75% of full ripeness. Si
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.