Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Amorphophallus muelleri Blume"'
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Background Konjac corms are known for their alkaloid content, which possesses pharmacological properties. In the primary cultivation areas of konjac, nitrogen deficiency is a common problem that significantly influences alkaloid synthesis. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5afffd6efdd8447392f6e1fc30fc3cfa
Publikováno v:
AGRIVITA Journal of Agricultural Science, Vol 45, Iss 1, Pp 87-97 (2023)
This research aimed to induce in vitro and identify polyploidy plantlets of Porang (Amorphophallus muelleri Blume) after colchicine treatment. In vitro shoot base explants of porang were cultured on MS medium containing different colchicine concentra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1d01f3b6b7f4ce6913b193f22ec60f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Prima: Journal of Community Empowering and Services, Vol 5, Iss 2, Pp 145-153 (2021)
Community Assistance in Porang Cultivation in Agroforestry to Realize Alasombo as a Porang Center. Land conditions in Alasombo Village, Sukoharjo Regency, Central of Java potentially to be developed as a centre for porang (Amorphophallus muelleri Blu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f81e930ad70942b99e32263fc1161829
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 199-209 (2021)
This study aimed at investigating the effects of polishing conditions on the physicochemical properties of polished yellow konjac flour (PYKF) with a centrifugal mill using Central Composite Design-Response Surface Methodology (CCD-RSM). Micro-mill m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32197ba7626e429abf23ad4028239118
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agritech, Vol 37, Iss 2, Pp 121-131 (2017)
The objectives of this research were to find the porang glucomannan-xanthan optimum ratio on composite gelation and its stability after chilled and frozen storage. Porang glucomannan sol was mixed with xanthan sol in ratio 20/40; 40/60; 50/50; 60/40
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe587ab5936f4973861659546f468620
Publikováno v:
Agriprima: Journal of Applied Agricultural Sciences, Vol 1, Iss 2 (2017)
Iles-iles (Amorphophallus muelleri Blume) merupakan jenis tanaman umbi-umbian dari suku Araceaea yang bermanfaat untuk menjadi bahan diversifikasi pangan. Perbanyakan iles-iles membutuhkan waktu lama sehingga dibutuhkan alternatif perbanyakan dengan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca4ec79ba51042e0b3e2a5117119f8d9
Publikováno v:
Jurnal Pangan dan Agroindustri, Vol 3, Iss 2, Pp 560-570 (2014)
Kadar glukomanan yang tinggi dan ukuran yang relatif kecil serta seragam tepung porang (Amorphophallus muelleri Blume) akan menentukan kemampuan tepung dalam menyerap air, membentuk gel dan membentuk viskositas tinggi yang dapat dimanfaatkan dalam in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0fc7690c7c64a12ac09c3b4361186c3