Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Amorim, Tainara Araujo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Souza , Louranilde da Silva, Albuquerque Junior, Nailton de Macedo, Lima, Débora Andrade, Amorim, Tainara Araujo, Silva, Ana Beatriz Martins da, Vilar , Silvana Bélem de Oliveira, Pacheco, Clecia Simone Goncalves Rosa, Araújo, Ana Júlia de Brito
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 14; e33101421713
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 14; e33101421713
Research, Society and Development; v. 10 n. 14; e33101421713
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 14; e33101421713
Research, Society and Development; v. 10 n. 14; e33101421713
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The pineapple is a fruit widely cultivated in the world, however its industriais processing generates waste, where these still contain relevant nutrients. The present work aimed to study the use of pineapple residue submitted to the drying process to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::74820ae9bd6ebf5267df6141265bb7b2
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/21713
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/21713
Autor:
Souza, Marcelo Eduardo Alves Olinda de, Candeias , Vitória Maria Souza, Albuquerque Junior, Nailton de Macedo, Januário, Emilly Thayná Ferreira, Lima, Débora Andrade, Vilar , Silvana Bélem de Oliveira, Amorim, Tainara Araujo
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 9; e12010917760
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 9; e12010917760
Research, Society and Development; v. 10 n. 9; e12010917760
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 9; e12010917760
Research, Society and Development; v. 10 n. 9; e12010917760
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The mango is a widely cultivated fruit in the world, whose industrial processing generates waste, which are rich in phenolic compounds. Thus, the present work aimed to study the use of mango kernel to obtain extracts with antioxidant activity by appl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ce7eddccb77d8142b960b19130f0e151
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/17760
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/17760