Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Amorim, H. V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Physiologia Plantarum; 1977, Vol. 39 Issue 1, p91-95, 5p
Autor:
Amorim, H. V., Teixeira, A. A., Moraes, R. S., Reis, A. J., Gomes, F. Pimentel, Malavolta, E.
Publikováno v:
Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz; v. 30 (1973); 323-333
Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ-USP)
instacron:USP
Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ-USP)
instacron:USP
In this third year of work, research was carried out concerning the effect of N, P and K fertilization on the mineral composition of the coffee bean and in the quality of the beverage. The material employed was obtained form a NPK,2³ and NPK,3³ fac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::dc33fcea239382ab2bf6570b187b1e2a
https://www.revistas.usp.br/aesalq/article/view/39010
https://www.revistas.usp.br/aesalq/article/view/39010
Autor:
Amorim, H. V., Cortez, J. G.
Publikováno v:
Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz; v. 30 (1973); 317-321
Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ-USP)
instacron:USP
Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ-USP)
instacron:USP
The micro Bailey-Andrew method (official of A. O. A. C, 1970) and the proposed reference method of Navellier et al. (1969) for determination of caffeine in coffee were studied. For the caffeine extraction and purification, it was followed the A. O. A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0c368dfec9f665566253df35f4dbc701
https://www.revistas.usp.br/aesalq/article/view/39009
https://www.revistas.usp.br/aesalq/article/view/39009
Autor:
DE AMORIM, H. V., SILVA, D. M.
Publikováno v:
Nature; 7/27/1968, Vol. 219 Issue 5152, p381-382, 2p
Autor:
Josephson, R. V., Amorim, H. V.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Nov/Dec1975, Vol. 40 Issue 6, p1179, 0p
Autor:
de Amorim HV, Silva DM
Publikováno v:
Nature [Nature] 1968 Jul 27; Vol. 219 (5152), pp. 381-2.