Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Amorico, Tony"'
Publikováno v:
In Food Control September 2018 91:321-329
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 February 2019 291:210-211
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 February 2019 291:205-206
Publikováno v:
Food Control. 91:321-329
By definition, foodborne outbreaks are illnesses affecting two or more people,14 correlated in terms of space and time, as a result of the ingestion of etiologic agents present in a15 common food. Ready-to-eat food products are normally subjected to
Autor:
Manouchehr Khazandi, Tony Amorico, Henrietta Venter, Abiodun D. Ogunniyi, Hongfei Pi, Sergio Ferro, Permal Deo, Darren J. Trott, Simon Crabb
Publikováno v:
Food Microbiology. 68:51-60
The bacterial species and specific spoilage organisms associated with the Southern Australian King George Whiting (KGW) and Tasmanian Atlantic Salmon (TAS), and the efficacy of a HOCl-containing water-based sanitization product (Electro-Chemically Ac
Autor:
Tony Amorico, Sangay Tenzin, Henrietta Venter, Sergio Ferro, Darren J. Trott, Abiodun D. Ogunniyi, Hongfei Pi, Permal Deo
Publikováno v:
Food Microbiology. 93:103614
There are growing demands globally to use safe, efficacious and environmentally friendly sanitizers for post-harvest treatment of fresh produce to reduce or eliminate spoilage and foodborne pathogens. Here, we compared the efficacy of a pH-neutral el
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 291:205-206
Refereed/Peer-reviewed