Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Amonsou, Eric Oscar"'
Autor:
Kewuyemi, Yusuf Olamide, Chinma, Chiemela Enyinnaya, Kesa, Hema, Alabi, Opeyemi, Amonsou, Eric Oscar, Adebo, Oluwafemi Ayodeji
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering; Nov2024, Vol. 47 Issue 11, p1-15, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Munialo, Sussy, Gasparatos, Alexandros, Ludidi, Ndiko, Ali, Ali Elnaeim Elbasheir, Keyster, Eden, Akanbi, Musa Oyebowale, Emmambux, Mohammad Naushad
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Jul2024, Vol. 16 Issue 14, p6046, 28p
Autor:
Mawoyo, Bruce
Submitted in fulfillment for the Master’s Degree in Food Science and Technology, Durban University of Technology, 2017.
Amadumbe commonly, known as taro is a traditionally underutilised tuber crop in Southern Africa. Nutritionally, amadumbe co
Amadumbe commonly, known as taro is a traditionally underutilised tuber crop in Southern Africa. Nutritionally, amadumbe co
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10321/2668
Autor:
Mukurumbira, Agnes R.
Submitted in fulfilment of the academic requirement for the Degree of Masters in Food Science and Technology, Durban University of Technology, 2017.
Amadumbe (Colocasia Esculenta) commonly known as Taro is an underutilized tuber crop that produc
Amadumbe (Colocasia Esculenta) commonly known as Taro is an underutilized tuber crop that produc
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10321/2669
Autor:
Oyeyinka, Samson Adeoye
Submitted in fulfillment of the academic requirement for the degree Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Food Science and Technology, Durban University of Technology, Durban, South Africa, 2017.
Bambara groundnut (Vigna subterranea) is an indigenous
Bambara groundnut (Vigna subterranea) is an indigenous
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10321/2662
Autor:
Arise, Abimbola Kemisola
Submitted in complete fulfillment for the degree of Doctor of Philosophy (Food Science and Technology), Durban University of Technology, Durban, South Africa, 2016.
Bambara groundnut (Vigna substerranea) is an indigenous legume of African origin
Bambara groundnut (Vigna substerranea) is an indigenous legume of African origin
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10321/1747