Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Amoah , F"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 22 No. 6 (2022); 20609-20622
The cassava processing industry in Ghana is dominated by small-scale processors who contribute valuably in terms of processed products such as gari, cassava flour, and cassava dough, among others, and as a result play a major role in the postharvest
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Southern African Business Review; Vol 21, No 1 (2017); 292-310
This research suggests that experience quality and experience value be combined into a single multi-dimensional construct, termed experience composite worth. It briefly describes customer experience, experience quality and experience value and the ov
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Aim: To investigate the long term benefit of intercropping cocoa with some food crops with no fertilizer input. Study design: Randomized complete block design with four replicates. Place and Duration of Study: Cocoa Research Institute of Ghana Substa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7d66be7ea94724fc71db35b48945f9f4
Cashew is one of the most important cash crops in Ghana where it is largely grown in the coastal, transitional and guinea savannah belt. Its cultivation is largely a small holder activity and serves as their main source of income. However, cashew orc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a3677e62260f700e2c13cdacf84078b3
Autor:
Amoah, F M
Publikováno v:
Ghana Journal of Agricultural Science; Vol 39, No 2 (2006); 217-226
The paper reviews the unfavourable environmental factors and technical difficulties that have limited the extensive use of vegetative propagation by rooted cuttings in multiplying cacao. Important among the external factors affecting rooting of cacao
Autor:
Amoah, F M
Publikováno v:
Ghana Journal of Agricultural Science; Vol 39, No 2 (2006); 209-216
The paper reviews physiological factors that affect rooting of cocoa stem cuttings, including clonal differences, leaf area, physiological age, anatomical features, nutritional and biochemical factors which exert the strongest influence. Upper Amazon