Zobrazeno 1 - 10
of 251
pro vyhledávání: '"Amnuaycheewa P"'
Autor:
Plaimein Amnuaycheewa, Mohamed Abdelmoteleb, John Wise, Barbara Bohle, Fatima Ferreira, Afua O. Tetteh, Steve L. Taylor, Richard E. Goodman
Publikováno v:
Frontiers in Allergy, Vol 3 (2022)
Celiac disease (CeD) is an autoimmune enteropathy induced by prolamin and glutelin proteins in wheat, barley, rye, and triticale recognized by genetically restricted major histocompatibility (MHC) receptors. Patients with CeD must avoid consuming the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3878072fb24a46208b92645ae0190580
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 5, p 706 (2022)
Gluten is composed of prolamin and glutelin proteins from several related grains. Because these proteins are not present in identical ratios in the various grains and because they have some differences in sequence, the ability to accurately quantify
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1c0c01c500444af8773b96818bd38c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amnuaycheewa P; Department of Agro-Industrial, Food, and Environmental Technology, King Mongkut's University of Technology North Bangkok (KMUTNB), Bangkok, Thailand., Abdelmoteleb M; Botany Department, Faculty of Science, Mansoura University, Mansoura, Egypt., Wise J; Food Allergy Research and Resource Program (FARRP), Department of Food Science and Technology, University of Nebraska, Lincoln, NE, United States., Bohle B; Christian Doppler Laboratory for Immunomodulation, Department of Pathophysiology and Allergy Research, Medical University of Vienna, Vienna, Austria., Ferreira F; Department of Biosciences, University of Salzburg, Salzburg, Austria., Tetteh AO; BASF Corporation, Morrisville, NC, United States., Taylor SL; Food Allergy Research and Resource Program (FARRP), Department of Food Science and Technology, University of Nebraska, Lincoln, NE, United States., Goodman RE; Food Allergy Research and Resource Program (FARRP), Department of Food Science and Technology, University of Nebraska, Lincoln, NE, United States.
Publikováno v:
Frontiers in allergy [Front Allergy] 2022 May 26; Vol. 3, pp. 900573. Date of Electronic Publication: 2022 May 26 (Print Publication: 2022).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hu, Qian1,2 (AUTHOR), Liu, Jing1,2 (AUTHOR), Chen, Xiaolei1,2 (AUTHOR), Guzmán, Carlos3 (AUTHOR), Xu, Qiang1,2 (AUTHOR), Zhang, Yazhou1,2 (AUTHOR), Chen, Qian1,2 (AUTHOR), Tang, Huaping1,2 (AUTHOR), Qi, Pengfei1,2 (AUTHOR), Deng, Mei1,2 (AUTHOR), Ma, Jian1,2 (AUTHOR), Chen, Guoyue1,2 (AUTHOR), Wei, Yuming1,2 (AUTHOR), Wang, Jirui1,2 (AUTHOR), Zheng, Youliang1,2 (AUTHOR), Tu, Yong4 (AUTHOR) xcc03800021@xcc.edu.cn, Jiang, Qiantao1,2 (AUTHOR) qiantaojiang@sicau.edu.cn
Publikováno v:
BMC Genomics. 6/20/2024, Vol. 25 Issue 1, p1-17. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Mechanics and Materials; June 2017, Vol. 866 Issue: 1 p92-96, 5p