Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Amjad, Iqra"'
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 18, Iss 1, Pp 1433-1443 (2020)
Burgeoning pesticide usage in agriculture sector required to be evaluated by assessing the adsorption rate in soils. The herbicide triasulfuron was used in this research to analyze its sorption behavior in seven distinct soils using batch equilibrium
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f6b7f97d3bf460fb50eda2cc36312b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahmed, Nisar, Amjad, Iqra, Malik, Zain Abbas, Naseer, Abdullah, Raza, Mubashir, Imtiaz, Aqsa, Awais, Hina, Mannan, Talha, Ahmad, Adeel
Publikováno v:
Journal of the Dow University of Health Sciences; May-Aug2022, Vol. 16 Issue 2, p78-82, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemistry & Ecology; Sep2020, Vol. 36 Issue 8, p766-784, 19p
Autor:
Rehman, Zia ur, Rehman, Muhammad Awais, Rehman, Bushra, Sikiru, Surajudeen, Qureshi, Saima, Ali, Esraa Mousa, Awais, Muhammad, Amjad, Mahnoor, Iqbal, Iqra, Rafique, Anam, Bibi, Saira
Publikováno v:
Environmental Science & Pollution Research; Nov2023, Vol. 30 Issue 53, p113889-113902, 14p
Autor:
Amjad, Zara, Maryam, Iqra, Munir, Maria, Salman, Muhammad, Baraka, Mohamed A., Mustafa, Zia Ul, Khan, Yusra Habib, Mallhi, Tauqeer Hussain, Hasan, Syed Shahzad, Meyer, Johanna C., Godman, Brian
Publikováno v:
Vaccines; May2023, Vol. 11 Issue 5, p904, 16p
Autor:
Gokare Ravishankar, Ranga Rao Ambati
Key features:The most comprehensive resource available on the biodiversity of algal species, their industrial production processes and their use for human consumption in food, health and varied applications. Emphasis on basic and applied research, ad
Autor:
Gokare Ravishankar, Ambati Ranga Rao
This two-volume set explores the aspects of diversity of micro and macro algal forms, their traditional uses; their constituents which are of value for food, feed, specialty chemicals, bioactive compounds for several novel applications and bioenergy