Zobrazeno 1 - 10
of 1 025
pro vyhledávání: '"Amino nitrogen"'
Autor:
Keenan Schaan, Paul Hughes
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 9, Pp 6592-6601 (2024)
ABSTRACT: The continued efficient use of whey as a fermentable substrate to produce alcoholic beverages will benefit from improving the measurement of key components relevant to the fermentability of whey. One component of fermentation that is not we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/facd7ad81e5243829f215a4463b3a420
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 9, Pp 106-114 (2024)
In this paper, liquid-state fermented sauce mash with salt concentrations of 12% and 18% (w/v) was used as the research object, to explore the effect of gradient heating (15 ℃-20 ℃-25 ℃-30 ℃) on the microbial counting and flavor formation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/716ecbc4cbd14cecaa181a93f1029866
Autor:
Dawid Dygas, Joanna Berłowska
Publikováno v:
BioResources, Vol 18, Iss 3, Pp 4458-4474 (2023)
This study investigated the optimal yeast strains for producing single cell protein based on waste sugar beet pulp (SBP) under various biomass loads. All tested strains were capable of growing on the waste biomass. Candida utilis and Saccharomyces ce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e7b2525a72d4cc28e5c1beed339d642
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 2, Pp 195-203 (2023)
In order to improve the quality stability of bacterial-type douchi during industrial production, four different varieties of soybean (LS, DBL, DBS and BS) were used to make bacterial-type douchi, and the modified Gompertz equation was used to fit the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4479da3ae0448568d3f9d22b4fe64bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adam D. Karl, Michael G. Brown, Sihui Ma, Ann Sandbrook, Amanda C. Stewart, Lailiang Cheng, Anna Katharine Mansfield, Gregory M. Peck
Publikováno v:
HortScience, Vol 55, Iss 8, Pp 1356-1364 (2020)
Yeast assimilable nitrogen (YAN) can be a limiting nutritional factor for Saccharomyces cerevisiae yeast when fermenting apple (Malus ×domestica Borkh.) juice into hard cider. Endogenous YAN concentrations in apples are often below the recommended t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea2a625e22534584b35f6c80bc61517a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.