Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Amino acid ratios"'
Publikováno v:
Animal Nutrition, Vol 3, Iss 4, Pp 380-385 (2017)
Two 14-day experiments, each with 90 (Duroc × [Yorkshire × Landrace]; 7.3 ± 0.6 kg) piglets, were conducted to determine the optimum sulfur amino acid (SAA) to lysine (Lys) ratio (SAA:Lys) for piglets when reared under clean or unclean sanitary co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06abf4776880441f9733bfe1d83b6bce
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 5, p 1255 (2021)
The optimal digestible (d) Valine (Val) to d Lysine (Lys) ratio (dVal:dLys) in weaned piglets was determined using two different regression models. A total of 200 piglets were allotted to five feeding groups and fed a corn-soybean meal based basal di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eca979036b884b55a51338d17c442f40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C H de F Domingues, S Sgavioli, M F F M Praes, K F Duarte, D M C Castiblanco, E T Santos, J C R Alva, O M Junqueira
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 14, Iss 3, Pp 187-192 (2012)
One experiment was conducted to evaluate the effect of using different lysine and methionine + cystine levels on body weight recovery, performance, and egg quality of laying hens during the post-molting period. In this trial, 432 Isa Brown layers, wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b12f04b675a94383a8a78101072ae8e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals : an Open Access Journal from MDPI
Animals, Vol 11, Iss 1255, p 1255 (2021)
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Animals
Volume 11
Issue 5
Animals, Vol 11, Iss 1255, p 1255 (2021)
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Animals
Volume 11
Issue 5
Simple Summary Animal production has an impact on environmental issues, like global warming. Reducing the protein level in animal feed has the potential to decrease fecal and urinary nitrogen excretion and consequently reduces the environmental nitro
Publikováno v:
Animal Nutrition
Animal Nutrition, Vol 3, Iss 4, Pp 380-385 (2017)
Animal Nutrition, Vol 3, Iss 4, Pp 380-385 (2017)
Two 14-day experiments, each with 90 (Duroc × [Yorkshire × Landrace]; 7.3 ± 0.6 kg) piglets, were conducted to determine the optimum sulfur amino acid (SAA) to lysine (Lys) ratio (SAA:Lys) for piglets when reared under clean or unclean sanitary co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.