Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Amino acid fermentation"'
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 6, p 267 (2024)
Amino-acid-fermenting bacteria are wasteful organisms within the rumens of beef cattle that remove dietary amino nitrogen by producing ammonia, which is then excreted renally. There are currently no on-label uses for the control of this microbial gui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65a7a6a28a5048b69b9729f30fd5dcd7
Autor:
Yidan Zhou, James A. Imlay
Publikováno v:
mBio, Vol 13, Iss 2 (2022)
ABSTRACT CyuA of Escherichia coli is an inducible desulfidase that degrades cysteine to pyruvate, ammonium, and hydrogen sulfide. Workers have conjectured that its role may be to defend bacteria against the toxic effects of cysteine. However, cyuA si
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8ec28a910cf493e80099a88976ace37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thu Hang Duong, Katja Grolle, Tran Thi Viet Nga, Grietje Zeeman, Hardy Temmink, Miriam van Eekert
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 12, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
Abstract Background Many kinds of wastewaters contain appreciable quantities of protein. Anaerobic processes are suitable for the treatment of wastewater high in organics to achieve pollution control and recovery of energy as methane and hydrogen, or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e6331faf9a64a12ad4509f7eb7100d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology
Animal health is linked to gut ecosystems whose primary function is normally the digestion of dietary matter. Earthworms are representative of one of the oldest known animal lineages and, despite their primitive nature, have unique environmental impa
Autor:
Wendisch, Volker F.
Publikováno v:
Metabolic engineering. 58
Amino acid fermentation is one of the major pillars of industrial biotechnology. The multi-billion USD amino acid market is rising steadily and is diversifying. Metabolic engineering is no longer focused solely on strain development for the bulk amin
Publikováno v:
Minerva. Repositorio Institucional de la Universidad de Santiago de Compostela
instname
Minerva: Repositorio Institucional de la Universidad de Santiago de Compostela
Universidad de Santiago de Compostela (USC)
instname
Minerva: Repositorio Institucional de la Universidad de Santiago de Compostela
Universidad de Santiago de Compostela (USC)
This study investigates the influence of pH on protein conversion into volatile fatty acids by anaerobic mixed-culture fermentation, a topic that, in contrast to glucose fermentation, only had scarce and contradictory information available. Several e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.