Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"Aminlari Mahmoud"'
Autor:
Hashemi Marjan M., Aminlari Mahmoud, Forouzan Mehdi M., Moghimi Esmaeel, Tavana Maryam, Shekarforoush Shahram, Mohammadifar Mohammad Amin
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 1, Pp 33-43 (2018)
Nowadays demand for food products made by natural sources is rising so fast. In this work Lysozyme (Lyz) was conjugated with gum Arabic (GA) in order to be applied in mayonnaise, at which the presence of both preservative and emulsifier is essential.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc3e00dbdd644d949e3fefda1ffbbf80
Publikováno v:
In Journal of Food and Drug Analysis April 2018 26(2):696-705
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mirzaei, Mahta, Mirdamadi, Saeed *, Ehsani, Mohamad Reza **, Aminlari, Mahmoud, Hosseini, Ebrahim
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2015 19 Part A:259-268
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2015 47:69-78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2012 133(4):1402-1407
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.