Zobrazeno 1 - 10
of 6 801
pro vyhledávání: '"Amine formation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gumus, Damla1 (AUTHOR), Macit, Arife1 (AUTHOR), Guzel, Bengu1 (AUTHOR), Tengilimoglu‐Metin, M. Merve1 (AUTHOR), Kizil, Mevlude1 (AUTHOR) mkizil@hacettepe.edu.tr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jun2024, Vol. 12 Issue 6, p4259-4268. 10p.
Autor:
Xie, Ruiwei, Zhang, Haolin, Lv, Xiaomei, Lin, Qiuyi, Chen, Bing-Huei, Lai, Yu-Wen, Chen, Lei, Teng, Hui, Cao, Hui
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsanasidou, Charikleia1 xaroulatsan@gmail.com, Bosnea, Loulouda1 louloudabosnea@gmail.com, Kakouri, Athanasia1, Samelis, John1 louloudabosnea@gmail.com
Publikováno v:
Applied Microbiology (2673-8007). Mar2024, Vol. 4 Issue 1, p536-562. 27p.